perjantai 13. syyskuuta 2013

Rakennuslupa


Vihdoinkin olemme saaneet rakennusluvan! Kauan odotettu rakennuslupa sai lainvoiman tämän viikon tiistaina. Nyt odottelemme enää aloituskokousta työmaalla, jonka jälkeen voimme sitten vaihtaa vaihdetta vähän isommalle ja aloittaa varsinaiset rakennustyöt Villa Ylänteellä. Vastahan tässä on vuosi "ihmetelty"! Ei voi väittää, etteikö olisi ollut aikaa suunnitella remonttia huolella.

Edistystä on kuitenkin tapahtunut. Maalämpöprojekti on edennyt seuraavaan vaiheeseen. Graniittikivijalkaan porattiin neljä reikää.


Vedettiin kahdesta aikaisemmin kesällä poratusta maalämpökaivosta putket kvijalan läpi sisälle kellariin. Joka tietenkin tarkoitti myös sitä, että kertaalleen laatoitettu piha kuorittiin osittain auki.Kun vielä jaksaisi tuon laatoituksen tehdä uudestaan...

Maalämpöputket vedettiin ryömintätilan läpi ja kellarikäytävän yli uuteen tekniseen tilaan.Tekninen tila on vanha sauna plus pieni kellarin wc. Näiden välistä purettiin seinä, poistettiin vanhat laatat seinistä ja lattioista, muurattiin saunan oviaukko umpeen, tasoitettiin seinät ja lattia, laatoitettiin lattia ja maalattiin seinät ja katto. 
Pieni siivous ja vualaa! Nyt puuttuu enää maalämpöpumppu ja vesivaraaja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti