torstai 20. marraskuuta 2014

Kesä meni


Lähes puoli vuotta sitten (tarkalleen kesäkuun 9. päivä) avasimme Villa Ylänteellä lounaskahvila Peroba Cafeen. Jännityksestä kankeina mietimme avajaispäivän aattona mahtaako meille tulla yhtään asiakasta ensimmäisenä päivänä. Olimme päättäneet avata ovet kesällä jo kello 7 aamulla. Ja toden totta: avajaispäivänä pari minuuttia ennen klo 7:ää oven takana oli jo jono. Kaksi asiakasta suoraan Kanadasta! Siitä se sitten lähti. 

Henkilökunta on saanut juosta ja hämmentää soppaa sielujensa kyllyydestä. Emme osanneet odottaa ihan näin lennokasta alkua. Lounasaikaan tupa on ollut täysi joka arkipäivä ensimmäisestä viikosta alkaen. Myöskin viikonloppubrunssit ovat olleet supersuosittuja. Kiitos ja kunnia kannustaville ja uskollisille asiakkaillemme! Ruusujen lisäksi olemme toki saaneet myös rakentavaa kritiikkiä, joten jatkuvassa kehitystilassa ollaan koko ajan :-) Kiitos siitäkin.

Kesällä aurinkoinen terassimme houkutteli asiakkaiden lisäksi mehiläisiä. Onneksi pahimmilta hyökkäyksiltä vältyttiin.   


Yrttejä saimme suoraan omalta kasvimaalta.


Parvekkeemme pysyi ihanan varjoisana vielä lounasaikaan, mutta iltaa kohden aurinko kuumensi sen paahtavaksi.


Ensimmäinen kesä oli loistava. Ehdimme järjestää yhden yhteislauluillankin Joroisten musiikkijuhlien taiteellisten johtajien Mia Huhdan ja Teppo Ali-Mattilan johdolla. Kesäiset suomiklassikot kaikuivat ja hirsiseinät pullistelivat. Tuskin maltamme odottaa ensi kesää!

Mutta sitä ennen nautitaan talvesta ja joulusta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti