torstai 20. marraskuuta 2014

Parhaat palat


Näin maallikkona on ollut mielenkiintoista seurata miten nuo ammattilaiset tuon ruoan tuonne tarjolle taikovat. Valtava määrä suunnittelua, raaka-aineiden tilaamista juuri oikeaan aikaan ja oikea määrä, esivalmisteluja ja ruokien kypsennystä oikeassa järjestyksessä, jottei mikään ruokalaji joudu odottelemaan liian pitkään tarjolle panoa. Huh! Arvostukseni lounasravintolakokkeja kohtaan on noussut aivan uusiin sfääreihin.

Ja kun kyse ei ole mistään pienistä määristä ruokaa, niin aina vaan enemmän jaksan ihmetellä sitä miten kokkimme ehtivät tehdä kaiken (no, ei tuota jauhelihaa itse jauheta sentään). Mutta kyllähän sen maussa huomaa, että puolivalmiita raaka-aineita ei käytetä :-)







Ja arvostan suuresti kokkiemme taitoa laittaa salaatit ja ruoat esille. On meinaan tarjolla myös silmänruokaa!










Herkullisista leivonnaisista puhumattakaan…










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti